Månedsfotografering

Vores arbejdsgang

  • Bestil tid til fotografering.
  • Kom og bliv fotograferet.
  • Se billederne på storskærm direkte efter photoshoot.
  • Udvælg favorit/favoritter.
  • Afgiv bestilling – kan også gøres en anden dag ved fremmøde i studiet efter aftale. Ønskes prøvebilleder lagt på nettet med et personligt login til gennemgang hjemme, er dette også muligt og gratis for månedsbørnene.
  • Afhentning af månedsbillederne: Normalvis ligger sidste månedsbillede klar til afhentning næste månedsfotografering, medmindre vi aftaler andet. Man får aldrig billederne med hjem, samme dag de er taget.
  • Betaling foregår kontant, Dankort eller Mobilepay ved afhentning.

Ved du ikke hvad månedsfotografering er? Læs alt om det her

Hvad koster det at være månedsbarn ved Studie 9?
Vi har forskellige løsninger for at gøre dig som kunde allermest tilfreds.
Derfor har vi også forskellige priser. Nedenfor kan du læse, hvad du kan få pr. måned og til hvilken pris.

Hvis du tidligere har været månedbarn ved en anden fotograf, men af en eller anden grund ønsker at skifte over til os, og vi ikke har et produkt som passer til det du har derhjemme, så frygt ej! Vi er åbne og modtagelige overfor nye tiltag, og vi skal nok igennem vores leverandører skaffe DIT produkt, så alt kommer til at passe mest muligt sammen.

Fælles for alle pakkerne er, at hvis I kommer som aftalt indenfor barnets første år, belønnes I med et stort GRATIS billede på 40×50 cm eller 2 mindre billeder på 18×24 cm.


1. “Klassisk” til 299,-/md.
Dette er den billigste måde at være månedsbarn ved Studie 9. Her kan du vælge, om du ønsker en standard sort ramme med klart glas som måler 50×60 cm, med plads til dine 12 billeder. Passepartoutet indeni, hvor billederne skal i, kan laves på forskellige måder i mål, retning osv.

Du kan også vælge vores standard sorte album med plads til dine 12 billeder. Udenpå albummet står der ‘Mit første år’ (hvis du ønsker en anden tekst, fx barnets navn, kan det tilkøbes for 200,-).
I dette album måler billederne 12×12 cm som kvadrat og 9×12 cm som rektangel.

Hvis I kommer som aftalt indenfor barnets første år, belønnes I med et stort GRATIS billede på 40×50 cm eller 2 mindre billeder på 18×24 cm.

 

2. “Eksklusiv”til 329,-/md.
I denne pakke får du virkelig noget mere for pengene, ligegyldigt om du vælger ramme eller album.

Her kan du vælge en specialramme som måler 50×60 cm, med plads til dine 12 billeder. Fordelen her er, at rammen bliver håndlavet ved vores leverandør, som kan laves lige præcis den ramme du ønsker dig udfra vores store udvalg. Derudover bliver den monteret med mat glas, som giver et lækkert og flot resultat.
Passepartoutet indeni, hvor billederne skal i, kan laves på forskellige måder i mål, retning osv.
 

Hvis du er mere til album kan du også vælge en større flot album, hvor billederne måler hele 18×18 cm i kvadrat og 13×18 cm i rektangel.
Udenpå albummet står der ‘Mit første år’ (hvis du ønsker en anden tekst, fx barnets navn, kan det tilkøbes for 200,-).

Hvis I kommer som aftalt indenfor barnets første år, belønnes I med et stort GRATIS billede på 40×50 cm eller 2 mindre billeder på 18×24 cm.


3. 
“Luksus” til 399,-/md.
Denne pakke er til dem, som ønsker sig et endnu mere unikt produkt, og som har svært ved at vælge kun ét billede om måneden.
Her kan du få en collage-mappe med op til 4 forskellige færdigredigerede billeder pr. side. Hver side måler hele 23×23 cm.
Udenpå albummet kan du få skrevet lige det, du ønsker uden ekstra beregning. Fx. barnets navn og fødselsdato.

Hvis I kommer som aftalt indenfor barnets første år, belønnes I med et stort GRATIS billede på 40×50 cm eller 2 mindre billeder på 18×24 cm.


“Ekstra” til 499,-
Når I har valgt hvilken pakkeløsning, I ønsker som jeres produkt, er det muligt at købe enten en ekstra ramme eller ekstra album til kun 499,-.
Det skal dog være billeder som allerede er printet til måneds-rammen/albummet.
Denne løsning er oplagt til børneværelset, gave til bedsteforældrene eller hvis man simpelthen bare gerne vil have både album og ramme.

Her kan du vælge en ramme med plads til 4 billeder som måler 14×14 cm, eller et album med alle 12 billeder fra årets løb som måler 12×12 cm som kvadrat eller 9×12 cm som rektangel.
  

 

Andre fordele ved at være månedsbarn

Vi kan ikke sige det nok! Vores månedsbørn bliver virkelig forkælet, og det er den billigste måde, for dig som nybagt forælder, at få en masse billeder af guldklumpen de første 12 måneder.
Vi har valgt at alle billeder der købes udover månedsprojektet bliver sat væsentlig ned. Så hvis du fx. får taget nogle flotte billeder i løbet af året, som du ikke kan undvære, eller vil forære væk i gave, skal du altså ikke af med en formue.
Fx. et billede på 10×15 cm med en normalpris på 449,- koster kun 119,- for månedsbarnet, 18×24 cm med en normalpris på 599,- kommer ned på 279,- osv., så der er kæmpe rabatter at hente som månedsbarn.

Hvis du har nogen spørgsmål eller gerne vil bestille en tid, kan du kontakte os herunder.