Hos Studie 9 fotograferer vi rigtig mange månedsbørn, hvor du får din baby fotograferet hver måned i barnets første leveår. Vi tilbyder dig et helt unikt produkt med min. 12 forskellige billeder indenfor et år. I perioden vil det være muligt at tilkøbe ekstra billeder til yderst favorable priser, hvilket altid er skønt, hvis man f.eks. mangler julegaver til familien 😉

Det er muligt at komme til fotografering i studiet uden tidsbestilling om mandagen mellem kl. 10 og 17. Så kommer du bare, når du har bedst tid. Lidt ventetid må forventes. Og ellers er det muligt at bestille en tid alle de andre dage i ugens løb.

Vi har masser af rekvisitter, der kan bruges frit på billederne, hvis du ønsker det. Vi laver altid forskellige opstillinger, så der er noget forskelligt at vælge imellem.

Husk: fotograferingen er gratis, du betaler kun for de print eller filer, du ønsker at købe.

Vi har micro-ovn til sutteflasker, el-kedel til kogt vand, puslebord og MASSER af rekvisitter til fri afbenyttelse på billederne (tæpper, kurve, kasser, forskellige køretøjer osv.). Naturligvis må du gerne selv medbringe ting, der har ekstra værdi for dig og derfor ønskes med på billederne (f.eks. tæppe, kasket/hat, eget legetøj osv.) Vi hjælper gerne, hvis du har brug for en ekstra hånd.