Som månedsbarn hos Studie 9, får du fotograferet din baby 1. gang i måneden i barnets første leve år. Det går så stærkt med de små og det er sjovt at kunne se tilbage på at der var han/hun 3 måneder og der var han/hun 8 måneder og havde måske lige lært at side selv.

De 12 billeder man vælger ud, kan man enten få sat i en fin ramme til væggen, eller i et lækkert album. I perioden man er månedsbarn vil der være særdeles gode priser på ekstra print, så står man og mangler et ekstra billede til bedsteforældrene, julegaver eller ligende er her gode penge at spare.

Vores månedsbørns “pakker” er opdelt i 3 kategorier:

Klassisk til 299,- pr. måned:
Her kan du vælge imellem en standard sort ramme med passepartout, med plads til alle dine 12 billeder. Rammen er 50×60 og med klart glas eller isat i et album i læderlook med alle billederne i 12x12cm.

Eksklusiv til 329,- pr. måned:
Her for du noget mere for pengene, uanset om du vælger ramme eller album. Her kan du vælge en specialramme som er håndlavet hos vores leverandør, og laves efter dine ønsker (der hænger et stort udvalg af rammekanter i butikken der kan vælges imellem). Rammen måler 50×60 cm, og monteres med mat glas og er ligesom i “klassisk pakken” med et passepartout til alle dine 12 billeder eller et album i læderlook, med billeder i 18×18 cm (eller 13×18 cm hvis man ønsker rektangler). Uden på albummet står der “Mit første år” (ønsker du en anden tekst fx barnets navn kan dette tilkøbes for 200,-).

Luksus til 399,- pr. måned:
Denne pakke er til dig der ønsker dig et endnu mere unikt produkt hvad enten du vælger ramme eller album. Vælger du rammen får du en 60×60 cm specialramme som er håndlavet hos vores leverandør (du vælger rammen i blandt vores udstilling). I denne store ramme er der plads til op til 14 billeder, så har du fået taget gravid og newborn, er der altså også plads til dem i rammen, eller vi kan få lavet passepartout med 12 kvadratiske billeder rundt i kanten, og et stort i midten, som fx kunne være et familie billede.

Har du svært ved at vælge kun ét billede pr. måned skal du vælge albummet, hvor du i luksuspakken kan få billedecollager med op til 4 billeder side (dette er valgfrit, der kan også vælges bare ét billede pr. måned).
Hver side måler 23×23 cm. Uden på albummet vælger du selv teksten fx barnets navn og fødselsdato – dette er inkluderet når du vælger luksuspakken.

 

I studiet findes der en masse rekvisitter der kan benyttes til at gøre dine månedsbilleder unike, og du er også altid velkommen til selv at medbringe noget der har en særlig værdi for jer, som i gerne vil have med på billederne.

Vi har både micro-ovn til sutteflasker, el-kedel til kogt vand, puslebord samt sofaer hvor du kan sidde og amme.
Kontakt os for at bestille en tid til månedsfotografering!