Newborn fotografering

Et nyfødt barn har helt specielle, søde udtryk og ser utrolig kær ud med sit lille, “sammenkrøllede” ansigt og krop. Din baby bliver aldrig så lille igen, og tro os: Tiden flyver afsted alt, alt for hurtig, og du glemmer, hvor lille dit barn egentlig var, og hvordan det så ud ved fødslen. Lad os hjælpe dig med “at stoppe tiden” lidt ved at tage billeder af babyen som helt ny, indenfor barnets 10 første levedage.

Vi tilbyder billeder af barnet alene, med dig og din partner samt evt. ældre søskende til barnet. I er alle velkomne til at komme til fotografering.

Vi har micro-ovn til sutteflasker, el-kedel til kogt vand, puslebord og MASSER af rekvisitter til fri afbenyttelse på billederne (tæpper, lammeskind, kurve, kasser osv.). Naturligvis må du gerne selv medbringe ting, der har ekstra værdi for dig og derfor ønskes med på billederne (f.eks. tæppe, kasket/hat, eget legetøj osv.) Vi hjælper gerne, hvis du har brug for en ekstra hånd.

Husk: Fotograferingen er gratis, så lad os bare få lavet en masse, forskellige billeder at vælge imellem. Du betaler kun for de billeder eller filer, du ønsker at bestille.