Bryllup

Bryllupsfotografering

Hvis du kunne tænke dig at læse om bryllupsfotografering ved Studie 9, eller se eksempler på bryllupsportrætter, så klik her.

Vi afholder et møde i studiet 1-2 måneder før brylluppet og planlægger rækkefølge af foto-optagelser osv. sammen.
Her vil vi komme ind på forskellige ting, som kan være gode for jer at vide, og som I måske ikke selv havde tænkt på. Vi har været til bryllup MANGE gang, og har derfor stor erfaring med arrangementer af denne art og ved, hvad der efterfølgende typisk ønskes billeder af og har stor værdi.

 

Depositum kr. 1000,-
Depositum er nødvendigt at indbetale samtidig med at datoen bookes ved fotografen via en kontrakt på mail.
Først efter indbetaling af depositum, anser vi jeres reservation af fotografen på jeres bryllupsdag, som bindende.
Depositum tilbagebetales ved fortrydelse/aflysning af reservation – dog kun, hvis fortrydelsen sker mindst 3 måneder før bryllupsdatoen. Sker aflysningen senere end dette, tilbagebetales beløbet ikke.
Såfremt reservationen ikke fortrydes, vil de 1000,- kr. blive modregnet, når resten af bestillingen betales.

Hvad koster bryllupsfotografering?
Det er svært at give én bestemt pris, når vi snakker bryllupsfotografering.  Mest fordi det varierer meget fra brudepar til brudepar, hvad man ønsker billeder af fra dagen. I bestemmer selv, hvor mange billeder, I skal bruge, og hvad I skal bruge dem til.
Men der er naturligvis nogle ting, I skal tage stilling til inden brylluppet, om I vil have fotografen til at fotografere for jer eller ej. Hvert tilvalg koster selvfølgelig, og disse valg kan I læse mere om herunder.

 • “On location”/udkørsel kr. 500,-
  Udkørsel beregnes, hvis fotografen skal komme ud til jer ved kirken/Rådhuset. Beløbet sættes lidt højere, hvis det ikke er i vores nærområde, dvs. indenfor ca. 30 km.
  Ønskes bryllupsportrætterne taget i foto-studiet, slipper man for udkørselstillægget.
 • Bryllupsbilleder/Portrætter af brudeparret FRA kr. 2999,-
  Som udgangspunkt kan man stort set vælge, hvad man har lyst til udfra de forskellige billeder, der bliver taget på dagen. Men som udgangspunkt beregnes en start-pris på kr. 2999,- I denne pris er det muligt at vælge et album med 6 stk. billeder i eller en collage til væggen med 6 stk. billeder på. Ønsker man bare de 6 stk. redigerede bryllupsportrætter som filer, er dette også muligt istedet for album eller collage. Prisen er dén samme. Ønsker man flere end 6 stk. billeder, må der beregnes merpris. Vi har mange forskellige album på lager, hvor der er plads til mange billeder. Lige så kan der laves collager med flere billeder på, eller laves forstørrelser af billederne hver især. Der er mange muligheder og dermed også forskellige priser. Ønskes ekstra filer er prisen pr. stk. 500,-
 • Situations-/stemnings-billeder som filer ved kirken kr. 1500,-
 • Gæstepar billeder som filer kr. 1500,-
 • Genbestillinger
  Vi tilbyder alt i genbestillinger, fx: takkekort fra 300,- for 10 stk (ekstra 20,- pr stk), forstørrelser, lærredstryk, fotorammer mm.

Vi hjælper gerne med invitations-/bord- og takkekort. Se nærmere her 🙂

Færdig producerede billeder kan afhentes i butikken iflg. aftale. I butikken betales kontant, med Dankort eller MobilePay.