Om os

Malene Profilbillede SH 01032022 web

Fotograf

Malene Velbæk

Indehaver af Studie 9, som jeg har overtaget 1. marts 2022

Jeg er uddannet landmand, har arbejdet som dagplejer og har sammen med min mand Morten, 4 skønne børn. Jeg er vild med børn og elsker at have dem foran kameraet og lave skønne billeder lige fra de sovende nyfødte til de bliver tumlinge og senere større med egen mening og selvstændighed.

Ved siden af jeg er indehaver og fotografen i møder i Studie 9,  er jeg igang med et mentorforløb i newborn fotografering, omkring poseringer, rette lyssætning osv af helt nyfødte og ofte sovende babyer.
Derudover er jeg også igang med en 2 årig selvbetalt uddannelse som fotograf i Odense, hvor jeg er afsted på skole ca. en gang i måneden og derudover arbejder med opgaver og selvstudere.

Jeg udvikler mig hele tiden ved at tage kurser, finde inspiration og prøver nyt.


Vores arbejdsgang

  • Bestil tid til fotografering (jeg er kun i studiet efter forudgående aftale).
  • Kom på den aftalte tid og bliv fotograferet.
  • Vi ser billederne på storskærm og vælger ud, hvis fotografering foregår i studiet. Er billederne taget på en location, vælger i selv om i vil komme i studiet efter aftale og vælge billederne ud eller om jeg skal lave et log in, så i kan se billederne hjemme i lav opløsning.
  • Normal leveringstid er 2 uger. Ønskes leveringen lavet expres tillægges ordren kr. 200,- og leveres indenfor 1 uge.
  • Afhent i studiet og betal med Dankort, Mobilepay eller kontant ved afhentning.

Vores fotostudie

Parkering

Gode parkeringsmuligheder

El kedel & mikrobølgeovn

Så I kan lave mad til den lille

Kundetoilet

Som også kan bruges som omklædningsrum

Venteværelse

Sofa-gruppe til eventuel ventetid

Puslebord

Og opvarmede lokaler

En masse rekvisitter

Så vi kan lave de billeder du ønsker

Redigering

Hos Studie 9 redigerer vi altid vores billeder. Vi fjerner fx blå mærker, forstyrrende elementer, retter belysning, fjerner savl, justerer hudfarver osv, for at opnå det mest realistiske og flotteste resultat.
Vi sætter en stor ære i at levere et flot resultat hver gang, og det er derfor ikke muligt at købe vores uredigerede billeder til en billigere pris! 🙂

Vi er altid modtagelige overfor foreslag til redigeringen af dit billede, hvis du ønsker noget som afviger fra den typiske stil, vi går efter.

Der kan opstå en tillægspris på ekstra redigering fra kr. 100,- (f.eks. at “flytte et hovede” fra et andet billede over på favoritbilledet. Eller hvis du f.eks. ønsker en speciel effekt i billedet, hvor noget i billedet er i farve og resten i sort/hvid eller bruntonet).