Familie

Hos Studie 9 tager vi rigtig gerne familiebilleder, både hvor familien er samlet, men også hvor den er delt op i mindre grupper. Om det er til at pryde jeres egen væg eller en gave til fx forældre/bedsteforældre/oldeforældre – uanset hvad, så er billeder med til at forevige store og små øjeblikke, og et skønt familiebillede er stort set altid et sikkert gavehit.

Fotografering i studiet er gratis, og i betaler kun for de print/filer i er interesseret i. Ønskes familie billederne fotograferet udendørs, så kalder vi det “on location” og der pålægges et gebyr på 500,- som skal betales ved bookningen.

Til at sætte prikken over i´et har vi et stort udvalg af flotte rammer, både i udvalg på hylden samt et endnu større udvalg af håndlavede rammer der laves på bestilling i de ønskede mål. Vi tilbyder legeledes alt i lærredsprint, foamalux og albummer, opklæbning og laminering hvis jeres billeder skal have et endnu mere unikt look. Se priser under fanebladet “priser” oppe i højrehjørne på hjemmesiden.